Møter og arrangementer Norges Bibelkirke

Høsten 2018 - Søndagsmøter i Oslo

Løkkegangen 1-3 i Oslo sentrum (Vika v/Ruseløkkeveien) Lighthouse Coffee lokalet til Den indre Sjømannsmisjon, DISM.

Søndag 9.september kl 11.00.

Tale v/ forkynner i Norges Samemisjon, Sigmund Fjære. Sang av Ida og Sigmund Fjære.

Søndag 14. oktober kl 11.00.

Tale v/ Curt Westman.

Søndag 11. november kl 11.00

Tale v/ Arve M. Abelsen

Søndag 9. desember kl 11.00

Tale v/ Ole-Kristen Wastvedt, kretssekretær i Norges Samemisjon.

Det blir forkynnelse av Guds Ord/bibelundervisning, sang, bønn og kollekt til misjonsarbeid. Informasjon v/ Arve Abelsen om Norges Bibelkirke.

Alle - DU er velkommen til møtene i et oppbyggelig kristent fellesskap i Norges Bibelkirke!

Vi anbefaler også møter i samme lokale hver torsdag koordinert/i regi av Den indre Sjømannsmisjon.

Bibel- og Israelmøter i Trøndelag:

Taler v/ Arve M. Abelsen. Odd Eivind Høyvik deltar. Info om Norges Bibelkirke, og kollekt på møtene.

Onsdag 9. mai: Trondheim sentrum, Havly DISM, E C Dahls gate 3

Kl 19.00: Israel, Bibelens profetier og Jesu gjenkomst.

Torsdag 10. mai, Kristi himmelfartsdag:  Namsos - Frelsesarmeens lokale:

Kl 11.00:  Israel – 70 års jubileum, et profetisk tegn i tiden.  Bevertning mellom møtene Sang, bevertning.

Kl 14.00: Israel i Bibelen - Guds øyensten. Frelsen, forløsningen og Jesu gjenkomst.

Fredag 11. mai. Skogn, Skjerve bedehus

kl 19.30: Israel - Guds øyensten og viseren på Guds klokke.

Alle velkommen til møtene!

SHALOM ISRAEL !

19. april og 14. mai 2018: 70 års jubileum for gjenopprettelse av den jødiske staten Israel i 1948.

Vi gratulerer det jødiske folket og staten Israel!

Guds velsignelse, fred og frelse over jødene og Israel!

Bibelske profetier oppfylles også i vår tid. Gud er trofast. Guds løfter holder!

NYTT: Reportasjeserie fra Israel våren 1948:

Sett fra Oljeberget, av Hilda Anderson

La oss vende om til Jesus Kristus, tilbake til Bibelen - Guds Ord!

Norges Bibelkirke er et nytt kristent trossamfunn tilknyttet misjons- og bedehusbevegelsen i Norge.

Vi ønsker å være et  landsdekkende nettverk og kirkesamfunn for alle som tar Bibelen på alvor. Informasjonsbrosjyre.

Norges Bibelkirke vil være et bibeltro alternativ til Den norske kirke (Dnk, folkekirken) som - bl a ved sin godkjenning og velsignelse av sodomi (homofile forhold) - har forvrengt og forkastet Bibelen, Guds hellige, sanne, levende Ord, Herrens skaperordning, gode vilje og bud.

Dersom du vil bli medlem i trossamfunnet Norges Bibelkirke - og deler læregrunnlag og grunnsyn, må du først melde deg ut av Dnk/folkekirken. Utmelding kan du gjøre her

Ha tro til Gud!

Skrevet av: , publisert 06.05.2018

Jesus svarte og sa til dem: Ha tro til Gud!

Ja, dette er et ord fra Herren Jesus Kristus til disiplene sine, også til de troende, kristne mennesker i dag!  Du som er frelst og tilhører Jesus, skal få ha tro til Gud!

Hva betyr det?

Ført og fremst at du skal sette din lit til og ta imot det Gud sier, altså Guds Ord, som er Bibelen.

Du skal få lese, høre, ta til deg og ta vare på Guds Ord!

Salige er de som hører Guds Ord og tar vare på det, sier Jesus.

Det Gud sier er sant, rett og godt - og har autoritet og makt. Guds Ord er levende og livgivende!

Gud, himmelens og jordens skaper, er allmektig. Ingen ting er umulig, eller for vanskelig for Den Allmektige! Ha tro til Gud!

Gud vil ta seg av deg i ditt liv, din situasjon - Jesus vil komme inn i ditt liv, ditt hjerte - med sin frelse, sin tilgivelse, gjenopprettelse, lys og fred!

Ordet om korset - om Jesu stedfortredende soningsdød - er Guds kraft til frelse. Dette er et frigjørende gledesbudskap til alle mennesker - som skal forkynnes for alle! Det gjelder også deg!

Misjon Sarepta er en ny, liten organisasjon som har som mål å skape møteplasser mellom Gud og mennesker, ved forkynnelsen av Guds Ord. De har også møter rundt omkring på bedehuser, samt i Spania. Sarepta har som motto: Ha tro til Gud.

Under kan du lese et stykke fra deres nettsted, som gjelder et sterkt eksempel på hvordan Gud handler i vår tid - hvordan Guds ord og løfter er til å stole på.

Den jødiske staten Israel markerer  i april og mai 2018 at det er 70-år siden gjenopprettelsen, som selvstendig stat!

Norges Bibelkirke markerer dette påde med Bibelundervisning, aktuell og historisk informasjon,  og informative stykker på nettsiden, samt noen møter rundt omkring i Norge.

Se mer her.

På nettsiden til Misjon Sarepta har Johannes Kleppa dette gode stykket:

Den jødiske nasjonalheimen 70 år

Det er et eit stort Guds under at jødane fekk attende landet etter at dei i stor grad hadde vore spreidde for alle vindar i mange generasjonar, og andre hadde styrt i Israel i om lag 2500 år. Det er stor grunn til å gratulera det jødiske med 70-årsjubileet for Israel – den jødiske nasjonalheimen og oppfylling av Guds lovnader!

Les heile artikkelen her!