Ha tro til Gud!

Skrevet av: , publisert 06.05.2024

Jesus svarte og sa til dem: Ha tro til Gud!

 

Ja, dette er et ord fra Herren Jesus Kristus til disiplene sine, også til de troende, kristne mennesker i dag!  Du som er frelst og tilhører Jesus, skal få ha tro til Gud!  

Hva betyr det? 

Ført og fremst at du skal sette din lit til og ta imot det Gud sier, altså Guds Ord, som er Bibelen.

Du skal få lese, høre, ta til deg og ta vare på Guds Ord! 

Salige er de som hører Guds Ord og tar vare på det, sier Jesus.

Det Gud sier er sant, rett og godt - og har autoritet og makt. Guds Ord er levende og livgivende!

Gud, himmelens og jordens skaper, er allmektig. Ingen ting er umulig, eller for vanskelig for Den Allmektige! Ha tro til Gud!

Gud vil ta seg av deg i ditt liv, din situasjon - Jesus vil komme inn i ditt liv, ditt hjerte - med sin frelse, sin tilgivelse, gjenopprettelse, lys og fred! 

Ordet om korset - om Jesu stedfortredende soningsdød - er Guds kraft til frelse. Dette er et frigjørende gledesbudskap til alle mennesker - som skal forkynnes for alle! Det gjelder også deg!

Misjon Sarepta er en ny, liten organisasjon som har som mål å skape møteplasser mellom Gud og mennesker, ved forkynnelsen av Guds Ord. De har også møter rundt omkring på bedehuser, samt i Spania.

Misjon Sarepta har som motto: Ha tro til Gud!  

 

Under kan du lese et stykke fra Sarepta sitt nettsted, som gjelder et sterkt eksempel på hvordan Gud handler i vår tid - hvordan Guds ord og løfter er til å stole på. 

 

Den jødiske staten Israel markerte i april og mai 2018 at det er 70-år siden gjenopprettelsen, som selvstendig stat! 

 

 

På nettsiden til Misjon Sarepta har Johannes Kleppa dette gode stykket:

Den jødiske nasjonalheimen 70 år

Det er et eit stort Guds under at jødane fekk attende landet etter at dei i stor grad hadde vore spreidde for alle vindar i mange generasjonar, og andre hadde styrt i Israel i om lag 2500 år. Det er stor grunn til å gratulera det jødiske med 70-årsjubileet for Israel – den jødiske nasjonalheimen og oppfylling av Guds lovnader!

 

Les heile artikkelen her!

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer